Nieuws

VZP Reloaded

Velp Zuid ProDUTCHiez is weer terug... 
 

De VZP (Velp Zuid ProDUTCHiez) is in 1989 opgericht door Alex Wichhart (Lexie Chack) en ontstaan in Velp (Gelderland), maar tegenwoordig woont daar niemand meer van deze groep.
 

De VZP heeft met de jaren aardig wat tracks gemaakt. Ook zijn er meerdere Cd's onder eigen beheer uitgebracht. Online staat momenteel niet veel, maar op deze pagina kun je online tracks luisteren. Dit zijn wel oude tracks (op de oude manier afgemixed). Nieuwe try-out zijn momenteel alleen toegankelijk voor VZP leden of gast rappers/zangeressen. Binnenkort komt er een archief met Cd's, hoesjes, mp3's, etc. Een aardig MP3 archief staat inmiddels al online.
 

Onze eerste videoclip: 'Ik wil alles' is overigens hier te bekijken. Maar inmiddels staat er veel meer online. Klik hier voor ons Youtube kanaal.
 

Omdat ook wij helaas ouder worden is het een langere periode stil geweest. Ook het krijgen van kinderen speelt hier een rol. Maar inmiddels begint het aardig te kriebelen. Op de achtergrond zijn Debby Jay en Lexie bezig een plan het maken. En verder wil ik deze website gaan vullen. Niet alleen met muziek, video's en teksten. Ook informatie over het dorp dat mijn hartje sneller laat kloppen. 
 

Zo staat er al een fotoalbum over Velp online en er komen nog veel meer leuke dingen op deze pagina.
 

Over het algemeen worden beats en (test) opnames gemaakt in studio DL260 (Arnhem, De Laar).
 

Rappers, rapsters en zangeressen die een keer iets op willen nemen in de VZ studio kunnen contact opnemen via lexie @ velpzuid.nl 
 

Binnenkort staat hier meer info! 
 

O ja, je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina!
 

VZP ouweschool hip-hop

 

🔙 Terug

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Lees onze disclaimer voor meer informatie.  Prima 👍  Disclaimer